Zanim napiszesz zgłoszenie przeczytaj nasze FAQ.

W pierwszej kolejności sprawdź zakładkę Pokaż moje zamknięte zgłoszenia. Zgłoszenie mogło zostać od razu przeniesione do tej zakładki, jeśli MG udzielił odpowiedzi i jednocześnie zamknął zgłoszenie.

Jeżeli po sprawdzeniu komunikat pojawia się nadal, najlepiej otworzyć wszystkie swoje wątki (trwające oraz zakończone), a następnie każdą z tych stron odświeżyć.
Po ponownym zalogowaniu na stronę główną gry, powiadomienie nie powinno się już wyświetlać.