Zanim napiszesz zgłoszenie przeczytaj nasze FAQ.

Niestety, podobnie jak w przypadku usunięcia postaci, usunięcie klanu jest nieodwracalne.
Usunięty klan przepada wraz ze wszystkim, co zostało w nim zgromadzone.

Opcja usunięcia klanu jest niedostępna z poziomu zastępcy konta, więc do sytuacji takiej może dojść wyłącznie wtedy, gdy celowo lub przez nieostrożność umożliwisz dostęp do konta osobie, która nie powinna na nim przebywać na prawach użytkownika.